Hol lehet ilyet szerezni?
Lovas csoport forevör..xd
kamu nyugi. ;)
Gondolom te is facebook-on láttad ezt ki írva mint én.Személyesen ismerem a csajt aki ki írta de így se tudok többet mint ti.Én neten is keresgettem ilyet de nem találtam.Egyáltalán elképzelésem sincs ,hogy mit takarhat.
Nállunk a rendőr az iskolában mondta,de ő se tudott többet mondani mint hogy útlevél meg lójártassági engedély kell ,hogy ha egy lóval lóháton fő utakon szeretnénk közlekedni.Én is kicsit hülyeségnek gondolom de ki tudja mi az igaz?Lehet nem is minden városban/faluban van ez bevezetve.
Ilyen nincs nyugi. Viszont ha közút közelében lovagoltok településen kívül, akkor kötelező a láthatósági mellény. Elvileg mikor terepre mész vinned kéne a lovad lóútlevelét is, hisz a telephelyet elhagyod, igaz nyáron nem lenne semmi egy A/5ös füzettel lovagolni. Amúgy meg a rendőrök azt se tudják, hogy létezik ilyen.
Amibe még beleköthetnek az, hogy ha nem tudod tökéletesen uralni a lovad közúton, veszélyeztetsz másokat. Ha kicsit háklisabb a ló, akkor érdemes leszállni és száron vezetni, minthogy kivigyen egy autó elé, esetleg ha leesel kiszaladjon az útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!