A lovak gyorsan tanulnak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 17:42
1/5 anonim válasza:
A ló - tévhitek ellenére is - nem tartozik a legértelmesebb állatok közé, elmarad a delfin, polip, stb. mögött. De mindettől függetlenül is jellemzően gyorsan tanulnak, már ha egyszer megértik, hogy mit szeretnél tőlük... Azonban az eltérő lehet egyedenként, melyik milyen gyorsan tanul meg valamit, de befolyásoló lehet az is, hogy mit tanítasz neki épp, amit az adott egyed a természetben magától is csinál, azt szívesebben és könnyebben fogja (jellemzően) megtanulni kézen, vagy nyereg alatt is.
2/5 anonim válasza:
így van
ugyanúgy, mint a többi állatnál a lovaknál is van okosabb és butább egyed
én azt hallottam, hogy állítólag a hidegvérű igáslovak jellemzően butábbak, mint a melegvérű sportlovak
3/5 anonim válasza:
Nem szükségszerűen butább, fizikai adottságaiból adódik, hogy nem nagyon tudja megtanulni a Nagydíj szintű feladatokat pl., de ez azon is múlik, hogy mivel mérjük az adott állat intelligenciáját.
4/5 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek vele! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi nem az enyémmel voltam belépve. Amúgy tényleg köszönöm! :)
2013. júl. 30. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!