A korcs kutyák gyorsan tanulnak?
Igen! Nekem is korcs kutyám van, és tanítom, és fél év alatt 7 trükköt tanult. Klikkerrel tanítsd ha akarod tanítani, és figyelmedbe ajánlom: Vámosi Nagy-Nóra Klikk! Című könyvét!
Sok sikert! :9
Igen! Nagyon gyorsan!
Nekem van 1 keverék, 1 puli és 2 német juhász. A puli nagyon bambusz, de hamar tanul. A keverék gyorsan tanul. a 2 német juhász lassabban tanul és többet kell velük gyakorolni.
Először is, csúnya dolog korcsnak nevezni őket, maradjunk annyiban, hogy keverék.
Amúgy igen, ők is kutyák, okosak, pláne, ha olyanok az őseik.
Ez nem fajtatisztaság függő. Vannak fajták, akik jobban, van amelyik kevésbé gyorsan tanítható. Tehát attól is függ miknek a keveréke.
És természetesen ez egyedenként is változhat. Láttam én már olyan csivavát, amelyikkel brutál jól nyomták a dog dancinget, pedig nem néznéd ki belőlük.
De ha egy kutyával sokat foglalkoznak, és tanítják, akkor nagyon sok mindent meg fog tanulni.
Off: egy állatbarát úgy mondja, hogy keverék, és nem korcs.
Utolsó a számból vette ki a szót.
Amúgy lehet igen is meg nem is. Egyedtől is függ meg hogy mik vannak benne.
Nálunk pl a cégnél van olyan nj. aki brutál lassan tanul ( a fajtára nem ez jellemző ) nagyon nehéz a felfogása.
Az én kutyim ( kanári ) meg már két hónaposan a haverom kukacát akarta leharapni, amikor szekálta pedig nem tanítottuk neki. ( akartam hogy legyen olyan kutyám hát lett is :-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!