"A Kincsem Nemzeti Kft. ingyenes képzéssel és lovaglási lehetőséggel várja azokat a Budapest és Dunakeszi - Alag vonzáskörzetében lakó 14-16 éves kistermetű fiúkat"
Oda van írva, hogy csak fiúkat, akkor miért teszel fel kérdést?
Nem hinném, h itt fogadnak lányokat,nézve a képeket, de ha ennyire érdekel, írj nekik emailt vagy hívd fel őket!
Abba a táborba/iskolába ahová én járok szinte csak fiúk vannak, tehát nem hinném, h ezért írták ki, a zsokék pedig sztem többen vannak fiúk mint lányok legalábbis ahogy én tudom!
Tegnap pl. a derby közvetítésén volt bejátszás, nincs semmi baj a lányokkal, a képzéseken általában túlsúlyban vannak,ebbe beletörődtek, elfogadták, mehetnek lányok is, a magasságra nincs korlát, csak a súlyra, de nyilván a kettő valahol összefügg, ha 195 cm vagy és 45 kg, az ugye nem normális, és inkább orvoshoz, mint zsokénak kell menni.
Ha a súlyod rendben, nincs itt semmi gond.
Csak poénból írták oda, nyugodtan jelentkezz!
Viccen kívül, ott a leírásban, de telefonon hívd fel őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!