Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovas barátnőnek szülinapi...

Lovas barátnőnek szülinapi ajándék max 1500-200Ft-ért. Jövőhét szombatra?

Figyelt kérdés

Vásárolni menni sajnos nincs időm ezért netről kéne.. szóval esetleg ha van linkkel..:)

15éves lesz, saját lóval

2013. júl. 6. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én saját kezűleg csinálnék neki egy jópofa ajándékot. Kell egy "fa szelet" (nem tudom hogy hívják, de egy rönkből egy szelet hosszában, amin kéreg is van), ezt lelakkozod, aztán szögelsz rá patkókat, hogy tudja fogasnak használni, akár az istállóban, akár otthon, vagy a szobájában. Szerintem ez egy egyedi ajándék lenne, még van időd elkészíteni, örülne neki és olcsón megúszod. :) Remélem tudtam segíteni :d
2013. júl. 6. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha netről rendelsz, ajánlanám az ebay-t vagy etsy-t ( max. 2000-ig: [link] ) de szombatra nem hiszem hogy megjön. Szerintem nézelődj teszveszen, vagy kreatívkodj otthon, de a városban is találhatsz jópofa lovas dolgokat, esetleg könyvet.
2013. júl. 6. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy amik nekünk vannak itthon patkóink azok mind eléggé el vannak kopva (fogatlovak, betonon mennek..)
2013. júl. 7. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:
A patkókat le lehet festeni, és úgy kreatívkodni valamit :) Nekem van egy eladó pálcám egy ezresért.
2013. júl. 7. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!