Ti ha kengyel nélkül lovagoltok, és keresztezitek a kengyeleket a ló marja fölött, nem nyomja a combotokat?
Felénk aki szőrén nem tud lovagolni az nem is mondja magára hogy akár nyereggel tud.. szőrős lesz a nadrágod..? most ez komolyan leirtad..azért ez durva hogy ez probléma..:'))
Háát gratulálok.. még egy cicacsaj lovas..
Te pedig elítéled a szőrözést mert még nem volt részed benne.. kérdés..: terepre milyen időközönként jársz..?
Amúgy engem elképeszt amit leírsz.. az egy dolog hogy versenyszerűen lovagolsz..de viszont ha kikerülnél egy olyan lóval aminek a lovaglásához komoly ülésbiztonság és izom kéne akkor durván megszelelne..és ezt nem rossz indulatból vagy kiokításként mondom..és olyan nincs hogy a ló nem akarja..a ló azt akarja amit én..mert én vagyok felette a rangsorban..azt csinálja amit kérek tőle..és nem forditva.. megjegyzem soha nem verem a lovam (egy két atyai pofon kivételével néha..de az kell..)
Te városban lovardában tanultál lovagolni..
Én mikor ülni tudtam akkor már a pusztán csikósokkal.. egész más hozzá állás a két helyen.. és össze hasonlíthatatlan.. én úgy nem tudnék élni (igen nekem az élet a ló..) te pedig ezt tartod "nem megfelelő hozzá állásnak..". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!