Itthon tartásra milyen lovat ajánlotok? (méretben, fajtában)
Falabellát kizártnak tartom (hacsak nem vásárolsz import Amerikából milliós árkategóriában), maximum shetlandi póni.
Mivel elég magas vagy, és ezzel arányosságban még a súlyod is gyarapodhat én a könnyebb csontozatú lovakat (arab vérvonal, angol telivér, ügető) kilőném, valamilyen testes félvér lovat vagy sodrottat ajánlanék.
Előnyös ha már az előző gazdája is hasonló körülmények között tartotta, félrideg vagy ridegtartásban, egy bokszos lovat macerásabb rövid időn belül kiszoktatni.
Az első válaszolónak: A Fríz nem beteges ló, attól függ hogy hogy tartják, mert ha nem foglalkoznak vele akkor naná hogy baja lesz.
Én ajánlom a Frízt(nekem van egy és én se vagyok kis növésű és engem elbír, engedelmes, kiegyen súlyozott,nyugodt lófaj, egyed függő),ott a nóniusz( bár kicsit makacsok, de egyed függő), ott lehet a furioso ( de ebből inkább a csontos, rámásabbat vegyél), akár még a kisbéri és a gidrán ( ezeknél ugyan azt mondom , mint a furiosonál)
Ajánlom neked azokat a lovakat amelyek 170 cm körül van a marmagasságuk, csontos, erőteljes lovak.Ne vegyél ilyen ( angol telivér, arab különböző lófaját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!