Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ez a ló csak szerintem túl...

Ez a ló csak szerintem túl drága ennyiért?

Figyelt kérdés
[link]

#ló #magyarfélvér
2013. júl. 1. 18:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Gyanús, hogy szinte minden képen fáslizva van a lába. Valami baj lehet vele?
2013. júl. 1. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:

L/M szintű díjlóként azért van ára, még csak 10 éves, szóval még nincs is pályája csúcsán, lehet belőle bármi... Annyira nincs elszállva az ár, ha így nézed.

Más dolog, hogy a fásli nem olyan jó dolog, magán a versenyen eleve semmi sem lehet a lábán, ellenben ha agyba-főbe fáslizzák ,egy idő után az ínszalagok úgy elgyengülnek, hogy a ló mozdulni sem képes nélküle, ez pedig a karrierje végét is magában rejtheti.

Mindenesetre komolyan versenyzik, viszonylag szépen ugrik, azt nem tudom, mekkorát, de képzett, vannak papírjai, úgymond fajtatiszta is, gondolom, oltásai, ilyesmik rendben, nagyjából reális az ár, bár ennyiért én kérném hozzá a ló felszerelését, vagy szállítást.

2013. júl. 1. 18:06
 3/9 Chimaira ***** válasza:
Nem dehogyis... csak ez szokás a versenyeken, mert a lónak futni, ugratni kell, szóval van igénybevétel, mellesleg sztem származási lappal, útlevéllel, meg ennyi féle képzéssel nem drága...
2013. júl. 1. 18:09
 4/9 anonim válasza:
Nagyon szép jószág, ha van valakinek ennyi pénze biztosan jó vétel lenne, és az adatai alapján biztosan megéri.
2013. júl. 1. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg tudja mindazt ami a hirdetésben van még olcsó is.
2013. júl. 1. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz ez,jól ugrik,szépen felzár az elejével. Az ár irányár ,tehát lejjebb lehet vinni akár.
2013. júl. 1. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:

"Nem dehogyis... csak ez szokás a versenyeken, mert a lónak futni, ugratni kell," - díjlovas versenyen semmi sem lehet a lábán, ugrón pedig mechanikai védelmi funkciói miatt jobban megéri az ínvédő-bokavédő, a fásli nagyon ritka esetben lehet indokolt, főleg sérülésből felépülő lovaknál.

A ló amúgy legfeljebb galopp vagy ügető pályán "fut", de ott is ritkán mondják ezt.

Ettől eltekintve nincs elrugaszkodva ez az ár, ha tud mellé adni felszerelést, akkor még alkudni se nagyon kell belőle, baráti ár így is - ha tudja is a ló, amit írnak...

2013. júl. 1. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
A díjlovaglásban versenyző lovak 95%-át otthoni munkához fáslizzák, nem azt jelenti hogy baj van vele.
2013. júl. 2. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Sőt, nagyon sokan még a melegítő pályán is felfáslizva dolgoznak, és akkor veszik csak le amikor bemennek a négyszögbe.
2013. júl. 2. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!