Alagi zsokéiskoláról/galoppsuliról bővebben vki tud vmit?
Úgy tudom, 14 éves kor alatt nem mehetsz, onnantól simán. Zsoké leszel, más végzettséget szerintem nem ad, követelmények közt nyilván alapszintű lovastudás kell, mert ezek a lovak csak beülve vannak, és messze nem úgy viselkednek, mint egy tisztességesen idomított ló, ki kell tudnod ülni a vágtát, akkor is, ha a ló 50-70 km/h-val rohan, és rábakol, ágaskodik, csavargatja magát, négylábas talpasokat ugrik... Egészségügyi alkalmassági papír kell, ha jól tudom, a nélkül szóba se állnak veled, ennek tartalmaznia kell ortopédiai leletet, ilyesmit, azt hiszem, a sportorvos amit kiállít, azt elfogadják, de bővebben nem tudom, nagyon rég érdeklődtem utoljára ilyesmi felől.
A legbiztosabb amúgy, ha felhívod őket, vagy írsz nekik e-mailt, mert a legaktuálisabb tájékoztatást mindig ők maguk tudják adni :)
Ha komoly ambíciókkal rendelkezel, valóban elkötelezett vagy a galopp iránt (vedd figyelembe hogy kemény szakág, aki nem idevaló úgyis kihullik), akkor megpróbálhatod. DE amit elhallgatnak, amiről nem szól a fáma: NEM AD zsoké/munkalovas szakmát, mivel ilyen hazánkban nem létezik! Ezzel vertek át minket is, tavaly voltunk kilencedikesek. Valamint alapítványos, és az ígért felszereléseket sem kaptuk meg.
Akit érdekel a teljes sztori írjon Privát üzenetet! De bármilyen zsokésulis kérdésre szívesen válaszolok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!