Ismer valaki eladó jó lovas cuccokat? (nyereg kantár nyeregalátét. Stb. )
Figyelt kérdés
Akár használt is lehet csak jó minőségű és márkájú legyen2013. jún. 29. 11:27
1/8 anonim válasza:
lovasok.hu aprón van nagyon sok remek, használt, de márkás nyereg, ilyesmi, ott nézelődj. Nyeregből nem is ajánlanék újat, használtan vállalható az áruk, jól vannak általában kiülve, ha a váz nem törött, évtizedekig meg van oldva a nyereg kérdés, vagy akár tovább... Kantárnál talán már jobban megéri újat venni, de ha semmi baja, akkor lehet használtban is gondolkodni. Izzasztóból vegyél újat, az nem egy nagy összeg újonnan se, és használtan már általában elég megviseltek.
2/8 anonim válasza:
van 3 db eladó használt kieffer nyergem (45.000 - 65.000) ha érdekel, írj privátot!
3/8 anonim válasza:
van egy eladó wintec pro díjlovas nyergem,ha érdekel írj(áron alul)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatok sajnos most nem érdekelnek mert nincs rá szükségem mert díjugrató vagyok é nagyon szépen köszönöm nagyon hasznos volt
2013. jún. 29. 22:18
5/8 Pivekla válasza:
Amióta megújult a lovasok.hu én annyira nem szeretem, mert egyben vannak a lovasboltok és a magánszemélyek kínálatai.
Azóta expressz.hu-n, apród.hu-n, jófogás.hu-n szoktam nézelődni (beírod a keresőjébe amit venni szeretnél, különben elég nehéz bármilyen lovas cuccra is rábukkanni), vagy esetleg beírom google-be hogy például "eladó kantár" és ott böngészgetem végig a linkeket meg a képeket.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm már megtaláltam mindent valamit meg is vettem már!
2013. júl. 4. 14:34
8/8 anonim válasza:
a lovasok.hu-n egyébként be lehet x-elni, hogy csak a használtakat mutassa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!