Nem vagyok nagy erre a pacira? (Kép lent)
Az lenne a kérdésem hogy már egy éve lovagolok egy nagyon pörgös paint horse pacit, és én magasabb vagyok (169 cm) ő pedig csak 155 cm magas. így kép alapján nagy vagyok rá? Mert valahol azt olvastam hogy ha a hasa vonaláig ér a lábunk, az a pont jó :D
Kép:
Szerintem is pont jó!
És nagyon tetszik a paci :)
Egyáltalán nem vagy rá nagy, szép páros.
Kantárral viszont ne engedd legelni, balesetveszélyes. A képen is látod hogy kilóg a szájából, nem tudja lenyelni rendesen.
Eszméletlen gyönyörűek vagytok! Milyen szép az ülésed te jó isten.:O Ne aggódj tökéletesen össze passzoltok, pont jó vagy rá, de próbálj meg már nem nőni.:D
További sok sikert és eredményes versenyzést kívánok nektek! És köszönöm hogy megosztottad ezt a remek fotót, tényleg a lélegzetem is elállt! Jó látni hogy vannak még igényes és lovagolni tudó, lovasok is ebben az országban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!