Lovasok.hu-n tényleg könnyebb eladni a lovat úgy, ha a legdrágább kiemelést választom? Számít ez?
Figyelt kérdés
A narancssárgával kiemelt hirdetéseket teszi legelőre, utána a zöldeket. Viszont a zöld kiemelés olcsóbb. Ti csak ez első pár oldalt nézitek meg, vagy tovább is keresgéltek?
Azért kérdem, hogy a lovam meghirdetésekor érdemes-e beruházni a narancssárga kiemelésbe, vagy továbblapoznak az emberek, és megnézik-e a nem legelöl levő találatokat is?
2013. jún. 24. 08:10
1/4 anonim válasza:
Engem nem érdekel a kiemelés. Viszont a fényképes annál inkább. Legyen a lóról 4 lábra állított felszerelés nélküli kép, lovas alatt kép, mozgásban kép, mindez jó háttér választással (pl ne valami putri legyen), tiszta lóval.
Esetleg lovas alatt videót is lehetne róla feltenni.
Legyen leírva pár alap infó, ami felkelti az ember érdeklődését.
A fénykép nélküli hirdetéseket meg sem nézem.
2/4 anonim válasza:
A narancsba nem sűrűn vannak újak vagy ha van is akkor jó hogy az a piros kör jelzi h új, de ez mindegyiknél így van. Én mindig megnézem a narancssárgát, aztán a zöld elejét és megkeresem a simákat, a köztes nem érdekel már. Napi szinten nézem de csak hobbiból. A narancsnál mivel legelöl van muszáj letekerni különben nem tudsz léptetni ezért csak jobban megakad ott az ember szeme. Szerintem a zöld már értékét vesztette ezzel az sárgával és túl sok van belőle.
3/4 anonim válasza:
Én mindig keresgelék tovább is! Úgy ahogy az egész családom. :D Végig tudok nézni akár 100 oldalt annyira kíváncsi vagyok!
4/4 anonim válasza:
Nagyon is van értelme a narancssárgának. A zöld is jobb, mint a semmi, mert előrébb hozza pl részletes keresésnél, de a narancssárgát mindenki látja, aki az első oldalt megnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!