Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ezzel a lóval csak szerintem...

Ezzel a lóval csak szerintem nincs rendben minden?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 22. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Semmi baja, egyszerűen csak csúnya szegény. Hatalmas, burkolt fej (lippeknek általában ilyen van, csak kompenzálja a nyakuk, ami itt nincs) és szalmahasa van, izomszegény - úgy néz ki a ló, mint aki nem szokott melózni és abrak nélkül, szálastakarmányon van tartva.

A kép nagyon rossz, tehát lehetetlen megállapítani, milyen a lábállása, szügye, stb., de első körben nem mondanám róla, hogy probléma van vele, csak a tartáshiba az, ami jól látható.

Valószínűleg, ha amúgy egészséges, jó fél év alatt sokat alakulna tisztességes tartás és munka mellett, egy év múlva meg rá se lehetne ismerni.

2013. jún. 23. 08:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Elég csontos és izomszegény. Jó tartással, munkával lehet rajta segíteni.
2013. jún. 23. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Igazi hibát én sem látok rajta, nem ennyiből, ahhoz rendes kép kéne - amit látok, az annyi, amennyit egy rendes, gondos gazda egy év alatt helyretesz, megszépülne nagyon, bár lehet, soha nem lenne igazán elsöprő szépség, ezt így nehéz megmondani.

A pejje nincs semmi baj, nem kell sérülést oda vízionálni, mivel valóban most kellene kezdenie az ugrókarrierjét, egyszerűen nincs még ugrótapasztalata - a nélkül meg, hogy valaha is látott volna legalább képeslapon akadályt, én se úgy hirdetném, hogy díjugratóknak elsőosztályú választás. Mivel díjlovaglásra ajánlják, az alapokat tudja, tapasztalt, jó lovas gond nélkül ugrólovat csinálhat belőle, ha akar... Az én lovam sem ugrik soha, pedig szabadon nagyon szépen ugrik, nincs semmi egészségügyi kizáró ok, egyszerűen én nem szeretek ugrani, ezért nem tanítottam meg őt se különösebben, kis X-et, farönköt átugorja, elugrási pontot jól meg lehet neki adni, de ezzel ennyi.

2013. jún. 23. 11:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom egy lóra hogy lehet azt mondani hogy csúnya. Nem Ő tehet róla, leginkább az embernek köszönheti hogy úgy néz ki ahogy. Tisztességes tartási körülmények között hót ziher hogy rá se lehetne ismerni.

Én látom benne azt a gyönyörű lovat ami lehetne belőle, és remélem lesz is. Megérdemli hogy szerető, gondoskodó gazija legyen!

2013. jún. 23. 12:48
 15/15 anonim ***** válasza:
A nem megfelelő tenyésztés (vagy a "van egy ménem, meg egy kancám, a többi mindegy, szépek lesznek együtt" hozzáállás) sajna márpedig nagyon sok ténylegesen csúnya, vagy akár hasznosíthatatlan lovat eredményez... És lehet mondani, hogy minden ló eljuttatható X szintig, ez így is van, azonban ha már a fogantatásánál súlyosan beltenyésztett, vagy lappangó betegséget, miegyebet hoz magával, akkor ott van oylan eset, hogy nincs miről beszélni...
2013. jún. 23. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!