Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek vegyek?

Szerintetek vegyek?

Figyelt kérdés

Heti 3x járok,még csak 2 hónapja.Most sima nike cipőben járok,e gondoltam arra,nem -e kéne venni lovagláshoz valót,ezt néztem ki,ez jó?Vagy fölösleges?

[link]

2013. jún. 8. 17:54
1 2
 11/19 Pivekla ***** válasza:

Egyáltalán nem fölösleges, nem véletlenül van kitalálva.

Amit linkeltél az egy egyszerű középkategóriás bőrcipő, én biztos hogy nem adnék érte ennyit. A Horze-ban véleményem szerint nem éri meg lovasruházatot vásárolni mert nem a minőséget fizeted ki hanem a márkát, a nevet.

Több ismerősöm is panaszkodott a Horze minőségére, egyáltalán nincsenek ár-érték arányban a termékeik.

(Nekem csak lónak való felszereléseim vannak tőlük, azokkal viszont elégedett vagyok, viszont az áruk változatlanul drága)

Hányas lábad van? Érdemes lenne lovasok.hu-n szétnézni az apróhirdetések között.

Ez például csak 2000ft-al drágább mint amit linkeltél, mégis nagyságrendekkel fölötte áll.

[link]

Fűzős, cipzáros, nem pedig belebújós gumis, sokkal jobban tartja a lábat és szerintem esztétikailag is jobban néz ki, ráadásul olasz bőr, minőségileg is tartósabb cipőre lehet számítani.

2013. jún. 8. 20:20
 12/19 A kérdező kommentje:

És ezek?

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 8. 20:32
 13/19 Pivekla ***** válasza:

Az első kettő ugyanaz.

Én a harmadikat venném.

2013. jún. 8. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem kicsit drága, nézz meg más lovasboltokat is, esetleg a lovasok.hu-t
2013. jún. 8. 21:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Használtan nem szeretnék,valaki nem tudna konkrétat belinkelni?
2013. jún. 8. 21:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Budapest közelében itt nézelődj:

Derby lovasbolt www.derbylovas.hu Margit híd budai hídfőjénél van, kicsi bolt, de jó cuccok, egész jó árban.

Imagine lovasbolt www.imaginelovas.hu Szentendrei úton, nem messze a Vörösvári úti kereszteződéstől, minőségi, drága(!!) cuccok, de sokszor benézek oda is, néha vannak használhatók, viszont sokszor az ár nem arányos a minőséggel.

Nagylovas www.nagylovas.hu Kőbányai úton, a meki mellett. Sok cucc, olcsó is drága is, magyar és külföldi termékek, óriási két szintes áruház, imádom.

És a Horze, amit linkeltél te is, és azért szeretem, vannak szuper cuccaik.

Kicsit messzebb vannak ők: www.klp.hu de tervezek most elmenni, még sose voltam erre, de úgy tűnik, vannak jó cuccok. Decathlonnal vigyázz, mert én szeretem a mostani cipőmet onnan, de az előzőt is ott vettem, és hólyagosra törte a lábam.

2013. jún. 8. 21:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, nekem ez van, akkor még olcsóbb volt: [link] Jól szellőzik, egész kényelmes, kicsit megkopott, de bírja a strapát, én nem vennék drágábbat, a fényes bőr meg karcolódik szerintem.
2013. jún. 8. 21:25
 18/19 anonim válasza:
Szia, szerintem hogyha komolyan szeretnéd üzni a lovaglást vegyél egyet, de a Horze-s csizmákat nem ajánlom...
2013. jún. 20. 20:45
 19/19 Molly10 válasza:
Szerintem a sima decahatlonos gumi lovaglócsizma is megteszi. Én pl 6 éve lovagolok és még mindig decahatlonost használok
2013. júl. 31. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!