Tudtok jó túraútvonalakat?
Ez attól is függ, hogy milyen tempóban akartok menni és mennyire vannak felkészítve a lovak. Ha jó kondiban vannak és nem sétáltok egész nap, akkor egy 50-60km-t le tudtok nyomni, persze a lovasoknak is bírnia kell.
Ha abból indulok ki, hogy mi 6 óra alatt lépésben kb 40km-t tudunk megtenni hegyvidéki tájon, akkor nektek síkon simán megvan a 60-as.
Pihenőket is iktassatok be, mi általában kocsmáknál állunk meg ott tudunk inni, le tudunk ülni és wc-re is el tudunk menni. Ha többen mentek érdemes kitalálni, hogy melyik az a falu ahol biztos megállnátok, kinézhetitek a kocsmát is és vihettek oda kocsival előzőnap egy két vödröt, így a lovakat is meg tudjátok itatni, bár én még nem találkoztam faluban olyan emberrel, aki ne adott volna szívesen egy vödör vizet nekünk. Felénk szeretik a lovasokat. :)
Sajnos Győr környékén nem vagyok ismerős, amiket írtam általános dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!