Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tudtok jó túraútvonalakat?

Tudtok jó túraútvonalakat?

Figyelt kérdés
Egynapos lovastúrát terveztünk. Győrtől egy félórányira lévő településről indulnánk. Merre érdemes elmenni? Mindenféle útvonaltervre nyitott vagyok, csak az a lényeg, hogy beleférjen egy napba a túra.
2013. jún. 5. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy milyen tempóban akartok menni és mennyire vannak felkészítve a lovak. Ha jó kondiban vannak és nem sétáltok egész nap, akkor egy 50-60km-t le tudtok nyomni, persze a lovasoknak is bírnia kell.

Ha abból indulok ki, hogy mi 6 óra alatt lépésben kb 40km-t tudunk megtenni hegyvidéki tájon, akkor nektek síkon simán megvan a 60-as.

Pihenőket is iktassatok be, mi általában kocsmáknál állunk meg ott tudunk inni, le tudunk ülni és wc-re is el tudunk menni. Ha többen mentek érdemes kitalálni, hogy melyik az a falu ahol biztos megállnátok, kinézhetitek a kocsmát is és vihettek oda kocsival előzőnap egy két vödröt, így a lovakat is meg tudjátok itatni, bár én még nem találkoztam faluban olyan emberrel, aki ne adott volna szívesen egy vödör vizet nekünk. Felénk szeretik a lovasokat. :)

Sajnos Győr környékén nem vagyok ismerős, amiket írtam általános dolgok.

2013. jún. 21. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!