Milyen állatot tegyek a ló mellé?
Teljesült egy gyerekkori álmom, meg tudtam teremteni egy ló tartásához szükséges körülményeket. De csak egy lovat tudok finanszírozni, viszont tudom, hogy a lovak társas lények.
Milyen kisebb állatot vegyek mellé, hogy ne legyen magányos, amikor egyedül van?
(gondoltam kecskére, birkára, cica, kutya.. Olyan ellene, ami minimális törődést és élelmezést igényel)
kis póni, szamár. ezekből is csikó, az még olcsóbb, kisebb.
a birkával az a baj, hogy az meg nagy nyájban érzi jól magát, egy lóval kettesben nem igazán lesznek el jól.
a kecskével meg az a gond, amit írtak, mindent tönkretesz kb...
Póniló, vagy bértartás. Egy lovat eltartani, plusz egy pónit otthon, felépíteni a tárolókat, stb. sokkal költségesebb, mint bértartásba vinni a lovat, ahol fajtársai között lehet.
Vagy vegyél mellé macskát, te meg soha többé ne érintkezz semmilyen módon se emberrel, zárd össze magad egy gnúval - kb. ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!