Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Helosztok Szerintetek mien...

Helosztok Szerintetek mien állatot vegyek 1 dzsungáriai törpehörcsög mellé én valami más fajta hörcsögre gondoltam vagy 1 csuklyás patkányra de nyitot vagyok más ötletekre is?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A hörcsöggel egy ketrecben remélem nem tartanád. Nekem patkányok vannak, jófej kis dögök
2013. jún. 2. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A hörcsöggel egy helyen semmi sem tartható, mivel ők magányos állatkák, még az ellenkező nemű fajtársaikkal is komoly összeszoktatást igényel egy-kettő, különben simán széttépik egymást se szó, se beszéd...

Ha másik ketrecben tartanád, akkor a patkány jó választás lehet, nagyon értelmes állatok. Ha van nagyobb ketreced (100-as vagy 120-as), akkor két tengerimalac vagy egy törpenyúl is nagyszerű társ lehet, bár nyilván ez már más "kaliber".

2013. jún. 2. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
A hörcsög egyedül tartandó
2013. jún. 2. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:

A hörcsög magányos állat így csak külön ketrecbe rakhatod, ellenben a patik társasok így egyedül nem tarthatod! ;)

Tarthatsz 2 különböző fajtájú hörit nyugodtan, de külön ketrecben! :)

Vagy a höri mellé min. 2 patkányt. :) Külön ketrecben, a höritől, de gondolom ezt mondanom sem kell.. (A patiknak egy falat lenne szegény hörike..)

2013. jún. 3. 15:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Ugy értem hogy nem 1 ketrecben hanem az is lene csak azért irtam
2013. jún. 4. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
A patkányokat tudom ajánlani. :) Viszont nagyon társas lények, egyet semmiképpen se tarts, minimum kettőt, de a 3 se rossz, és értelemszerűen ha nem akarsz kicsiket, akkor egyneműeket.
2013. jún. 5. 01:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát szerintem patkány lesz
2013. jún. 5. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!