Mit gondoltak azokról a lovasokról?
Sajnos tényleg nehéz szívből tojni ezek fejére, engem nem súlyom miatt, de anno rengeteget csúfoltak, bántottak, és hiába döntöttem el mindig, hogy na jó holnaptól telibe sz.rom, ha nem megy.
aki csúfolódik, az amúgy egy genetikai selejt, és agyilag megrekedt ötéves szinten, amikor anyuék elfelejtettek szólni, hogy nem vagyunk egyformák, léteznek melegek, feketék, zsidók, anorexiások és "dagadékok", punkok meg szellemileg vagy fizikailag fogyatékosok, stb. (elnézést, csak véletlenszerű felsorolás, senkit se akarok megsérteni), akik kielégítik az emberi fajba tartozás fogalmának kritériumait, és vannak érzelmeik, érzéseik... Amiket jóérzésű ember tisztában tart és nem sért meg csak azért, mert titokban attól retteg, hogy valamiért egyszer őt fogják kigúnyolni.
Az meg már nekem kínos, hogy "szegény ló". Egyes igás lovak ne menjünk már bele, hogy mégis hány kg-t húznak el napi szinten... Persze más ráülni, de kg-vel is ki lehet csinálni egy ló hátát, ha jobbra-balra pattog a lovas a beejtett hátú lován.
Szóval fel a fejjel, kitartás, aki meg kigúnyol, azzal ne foglalkozz. Majd felnő, ha meg nem, akkor előbb-utóbb lesz neki ebből konfliktusa épp elég, ami miatt csak sajnálni lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!