Mi van ha elfelejtem?
Ne izgulj, én is voltam ilyen versenyen. Végy egy nagy levegőt, és teljes meggyőződéssel mondd magadnak, hogy menni fog! Ne pánikolj, csak élvezd!
SOK SIKERT!!! MENNI FOG!!!
Mivel az ugrópályát nem látod előre, hogy memorizáld, mint egy díjlovas programot, ezért általában vannak kihelyezett számok, amik mutatják, hogy melyik akadály hányadik a sorban.
Ha elrontod, akkor pályatévesztést csengetnek, talán egyszer javíthatsz (?), utána szia. Nem kell nagyon parázni, arra gondolj, hogy az egésznek nincs tétje, és csak szórakozásból csinálod, egyszerű edzés. :)
Lesz pályabejárás, az edződdel járjátok át annyiszor, ahányszor csak lehet, nézd azt is hol lehet rövidíteni, hol kockázatosabb, hol mehetsz biztosra.
Ha nem vagy bent az első 5-6 indulóban, akkor bemelegítés után nézheted, hogy kik hogyan mennek, az is segít memorizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!