Nem áll meg felszálláskor?
Ha ellép, akkor megszakítod a felszállást, visszaállítod a pontra ahol állt és megint megpróbálod. Én 3 ellépés és erélyes rászólás után meglegyintem, illetve elkezdem hátraléptetni. Kezdjük elölről, ha megáll, akkor megdicsérem. Megyek vele pár kört, majd leszállok és felszállok. Ha nyugton megáll, akkor dicséret, ha nem akkor továbbra is feladatokat adok neki.
Amúgy ez is a tiszteletlenség jele, én addig is nem is csinálnék vele mást, míg meg nem áll nyugodtan mindaddig míg el nem rendezem magam és nem kérem tőle, hogy induljon el.
Nekem a wesco lovaglás felfogása tetszik ezen a téren: az állóhelyzet ne feladat legyen, hanem jutalom, addig örüljön, míg állhat különben munka van.
Ez saját vagy lovardai ló? Ha mindenki ráhagyja ezt a hülyeségét, akkor továbbra is csinálni fogja, ha saját, akkor a hatalmi viszonyokat rendezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!