Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a lóról? (elsősorban a lábáról)

Figyelt kérdés

angol telivér, pályáról jött le, gondolkodom a vételén. Főleg díjlovaglásra használnám. De a mellső patái mintha nem lennének szabályosak! ez miben befolyásolja a ló teljesítményét? amúgy alóról is ér véleményt mondani!

képek:

[link]

[link]

2013. máj. 31. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A bal első lábtöve egy kicsit tropa. (Az első képen jól látszik.) Díjlovaglásra oké, csak lehetőleg ne nagyon ugorj vele, mert az lehet, hogy nem tenne jót neki.

A paták meredekségén meg egy jó kovács simán tud segíteni.

2013. máj. 31. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a patáját helyrehozzák, meg lehet próbálni az ugrást, hamar ki fog derülni, a ló bírja-e, előtte mondjuk orvosi véleményt érdemes majd kérni.

Olvastam, jó könyv. Mondjuk szerintem mindenkinek kötelező lehetne simán, minden alapja az idomítás, az ugrásé, terepé, "hobbié" is, de még a fogathajtáshoz is kell, nyilván másképp, de kell...

Nem azért írtam, hogy nem fog menni, edzővel remekül fogsz vele boldogulni, csak lélekben készülj rá előre, hogy nehéz mise lesz - viszont ha már a nagyja megvan, egy bámulatos hátast kapsz, ha a vágtáját nem nézzük, az én ügetőm is maga mögé utasít itt nem egy lovat, és már a vágtája is alakul... Remek fej terepen is, stb. A telivér meg még ilyesmivel sem küzd, úgyhogy remek hátassá tud váli, csak az agyát kell picit "helyretenni", amit a pályán kicsit felhúznak. =)

2013. máj. 31. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Ő az Álmodó istállóban van nem? (Nem ő Windsor?) Úgy hallottam, tud sumák lenni a tulaj, úgyhogy légy óvatos, nézesd meg dokival, de úgy tudom, 300000 Ft körül hirdetik, azt megérheti szerintem, bár nem ismerem személyesen, nem tudom, mennyire idomított, vagy mennyire egészséges.
2013. máj. 31. 19:29
 14/15 A kérdező kommentje:
ott van, de nem Windsor és 200 000
2013. máj. 31. 19:48
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat!! (ui: hát egyedül mondjuk nem is menne az átlovaglása szerintem, de ha őt siekrül helyre rakni, valóban büszke lehetek majd rá, hogy milyen jó kis ló lesz(remélhetőleg:))
2013. máj. 31. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!