Mi a véleményed erről a lóról? (elsősorban a lábáról)
angol telivér, pályáról jött le, gondolkodom a vételén. Főleg díjlovaglásra használnám. De a mellső patái mintha nem lennének szabályosak! ez miben befolyásolja a ló teljesítményét? amúgy alóról is ér véleményt mondani!
képek:
A bal első lábtöve egy kicsit tropa. (Az első képen jól látszik.) Díjlovaglásra oké, csak lehetőleg ne nagyon ugorj vele, mert az lehet, hogy nem tenne jót neki.
A paták meredekségén meg egy jó kovács simán tud segíteni.
Szerintem ha a patáját helyrehozzák, meg lehet próbálni az ugrást, hamar ki fog derülni, a ló bírja-e, előtte mondjuk orvosi véleményt érdemes majd kérni.
Olvastam, jó könyv. Mondjuk szerintem mindenkinek kötelező lehetne simán, minden alapja az idomítás, az ugrásé, terepé, "hobbié" is, de még a fogathajtáshoz is kell, nyilván másképp, de kell...
Nem azért írtam, hogy nem fog menni, edzővel remekül fogsz vele boldogulni, csak lélekben készülj rá előre, hogy nehéz mise lesz - viszont ha már a nagyja megvan, egy bámulatos hátast kapsz, ha a vágtáját nem nézzük, az én ügetőm is maga mögé utasít itt nem egy lovat, és már a vágtája is alakul... Remek fej terepen is, stb. A telivér meg még ilyesmivel sem küzd, úgyhogy remek hátassá tud váli, csak az agyát kell picit "helyretenni", amit a pályán kicsit felhúznak. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!