Mit tegyek? Tudom hogy a szüleim is így látják jónak. De valamiért mégsem.
Figyelt kérdés
Szüleim nem nagyon akarják megengedni hogy legyen saját lovam..mert hogy macera..meg félnek hogy nem törődnék vele..de tudják hogy ez nem így lenne mert imádom az állatokat.Szerintem félnek a költségektől,vagy hogy nem tudnám gondját viselni vagy nem tudom..de tudják mennyire fontos nekem egy ló.És minden lehetőséget megragadok amikor lovagolni tudok és akkor látom a szemükben,hogy büszkék rám,és hogy örülnek,hogy én boldog vagyok..:)
De ez nekem csak hab lenne a tortán ha kaphatnék egy saját lovat!
És még annyi...
mit javasolnátok rideg tartás,boxos..vagy szerintetek mi lenne a legjobb..
2013. máj. 29. 18:54
11/11 anonim válasza:
Komoly igénybevétel mellett a lónak megfelelő extra takarmánykiegészítő, vitaminpótló. -> Komoly igénybevétel mellett a lónak KELL MÉG megfelelő extra takarmánykiegészítő, vitaminpótló. (pl. fedménnek vagy komoly versenylónak szezonban). Ezeknél amúgy ki lehet vizsgáltatni, melyik típus kell a lónak, mire van épp szüksége, ekkor a leggazdaságosabb, és az igényeinek leginkább megfelelő tápot etetheted vele pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!