Szeretném a véleményeteket kérni! Szerintetek mi lenne a legjobb?
Szia!
A saját ló nagyon a fejedre nő seperc alatt, ha nem vagy magabiztos, nem tudod, mit csinálsz, vagy mit akarsz, ha pedig már a fejedre nőtt, nem nehéz még jobban elrontani, az elrontott lovat meg sokszor csak komolyan, ténylegesen felkészült edző segítségével lehet majd korrigálni - ha már visszarázódtál, és pontosan tudod megint, mikor és hogyan kell a lóhoz nyúlni, és még mindig biztos is vagy benne, hogy ezt szeretnéd (sajna ismerek olyat, akit kétszer leesett a lóról, és ő soha többé ló közelébe se ment), nem ment el a kedved sem, akkor vágj bele, mert ha az első pár nap alatt azt tudod majd mondani a lovadnak, hogy mától Te vagy az Alfa, akkor azonnal elkezd tisztelni, és onnantól már csak az idő dönt, hogy elkezdjetek összeszokni és igazán megbarátkozni egymással. Szerintem a felelős lótartás ilyen, mert ha csak elhozod, hogy majd lesz valami, akkor hogy várhatod a lótól, hogy ő azért szolgálatkészen mindig ott legyen, és csinálja a dolgát?
Szerintem nagyon jól gondolod, hogy előtte felkészülsz, ráhangolódsz a dologra, csak így tovább, szerintem ez az első lépés ahhoz, hogy remek ló-lovas viszonyod lehessen majd a saját paciddal! :) Nézelődni lehet a hirdetések közt, hogy ha rákerül a sor, már tudd, mit keresel, melyik az a hirdetés, amit megnyitni sem érdemes, és melyik az, amit meg szeretné nézni.
Köszönöm a válaszod!
Már eldőlt a fejemben mi hogyan lesz!
Sokat segítettetek köszönöm! :)
Igen,én is így gondolom amiket leírtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!