Véleményeteket szeretném kérni pár paciról! Vélemények?
Az első képen a bal hátulja szerintem aggasztóan áll, de nem tudom megítélni, egyik lóról sincs jól beállított kép...
Jól beállítva így nézne ki:
Egyenes talajon állítva mindkét oldalról kép, elölről és hátulról, majd egyenes talajon mozgás közben (ügetés és lépés), esetleg egy nyereg alatti kép.
borzasztó igénytelen a bálamadzaggal "kijavított" kötőfék, amikor kb 1500 ft-ért lehet venni új kötőféket...
a fakó tetszik, az, hogy egyik képen úgy áll pont nem jelent semmit. gondolom rólad is lehet olyan képet csinálni, amin az egyik lábad csámpásnak tűnik, mert pont úgy álltál meg.
a 4. képen lévő ló ijesztő, ember szeme van, utálom az olyat.
amúgy semmi nem látszik normálisan.
vagyis de. szépen csillognak, amiből látszik, hogy jól vannak tartva, egészségesek!
Arra voltam tulajdon képen kíváncsi hogy tetszik e nektek vagy megvennétek e őket.Tanyán van és nem szokták őket gyakran fürdetni.Általában én szoktam vagy 1-2 lány aki még kijár.
Akkor a pacikról több infó:
1.Képen a fakó:
Neve:Lili
Kor:10 év
Nem:Kanca
Magasság:175 cm
Eddig x2 volt vemhes és jól felnevelte csikóit(Képeken látható az egyik csikója majd róla is szót ejtek :)).Szelíd ,nagyon nyugodt.Imád enni!Kedvence az alma!(Múltkor képes volt a melső lábait feltenni a kerítésre hogy elérje a zacskóból az almát,félig kerítésen kívül volt.)
2.Képen:
Neve:Remény
Kor:10 év
Nem:Herélt
Magasság:170 cm
Kedvenc lovam.Rajta lovaglok és rajta is tanultam.Pörgős paci.Nem ijedős!Kockacukor a kedvence!Szinte mindent megtesz hogy kapjon egy kicsit.
3.Képen:
Neve:Arló (Lili csikója)
Kor:1 év
Nem:Csődőr
Magasság:145-150 cm(még nőni fog)
Kicsit félénk idegenekkel szemben.Akiben bízhat(tapasztalta)azzal nagyon kedves bújos kiscsikó.Kicsit se csődőrös!Imádja nyalni a nyalósót.
4.Képen:
Neve:Legenda
Kor:4 év
Nem:Herélt
Magasság:160 cm
Imádja az emberek társaságát, lovakét kevésbé.(Kicsit mindig külön van a többiektől.)Herélt de néha hozza a csődőrös formáját.Szeret libákat kergetni amik mindig a vizükből isznak.Kedves,jófej kis paci!
Az utolsó képen Arló és Remény látható.
A kockacukor igazából nem jó a ló fogának, az egy dolog, de cukorbetegséghez is vezethet. A másik, hogy iszonyat tömény, a ló is csak azért eszi meg, mert édes - ha édeset akarunk adni neki, akkor pedig alma, ami ég mindig elég cukros, de legalább lédús.
Az előző pedig leírta, a képek alapján nem sok minden látszik, jól beállított kép kéne egyenes talajon oldalról, majd mozgás közben nyeregből (lépés és ügetés), ennyi alapján én biztos nem mondanám rá, hogy elhozom bármelyiket is.
A bála madzaggal semmi baj,jól tápláltak az latszik,szépek.
Ha nyugodtak én megvennem,bar ez az ártól függ:)viszont nekem jobban tetszenek a fekete vagy tarka lovak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!