Nyeregről tapasztalatok/vélemények/megjegyzések?
Nincs lovam de lessz,és néztem pár nyerget majd a jövőre nézve.Tudom nem drága nyergek de max heti 1x ülnék benne/rajta...tudom azt is hogy mindenki az 50-60 ezres használt nyerget ajánlják de én mindenképp újat szeretném maximim 40-54 ezer ig!Vélemények,tapasztalatok,megjegyzések-et várok!
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Ennyi nyerget néztem.Melyik tűnik a legkényelmesebbnek?Vagy hát illetve jó márkájúnak?(Szidásokat nem kérek!!Előre si kösziii!)
A Pfiff jó márka, de csak, ha megfizeted, 60 ezres kategóriában ne is gondolj rá, mert halomkaki lesz. Használtan ilye árfekvésben már remek márka lehet, Pfiff, Stübben, Wintec, Kieffer, Prestige, Kentaur, bármelyiket bizalommal megveheted.
Újonnan ilyen árfekvésben mondjuk közel mindegy, élőben meg kell nézni, amelyik jó a lóra, és e mellett a legkényelmesebb neked is, azt válaszd, aztán úgyis hamarabb kell a nyerget cserélni, mint a lovat, jó eséllyel.
A műbőr szerintem nem olyan tartós, mint a bőr, ilyen árfekvésben legalábbis gyanús.
Elsőre nem azt kéne eldönteni, melyik kényelmes, hanem, hogy melyik jó a lóra egyáltalán. Az utolsó bordacsont előtt véget kell érjen a nyereg mindenképp, és ha minden nélkül teszed rá a lóra, át kell látnod alatta; a mar és a nyeregkápa közé 2-3 ujjnak is be kell férnie. Amelyiknél ezek nem teljesülnek, nem érdekes, hogy egyébként kényelmes lenne-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!