Szerintetek miért írták bele?
Itt ez a hirdetés.Az első képen csak én látom úgy mintha a zabla nagy lenne?
Nekem fiatalnak tűnik a paci.Szerintetek?
Szerintetek miért írta bele hogy a papája infartust kapott meg hogy már mennyiszer.(Lehet azért írták bele hogy "gyorsabban" elkeljen?)
Nektek mi nem tetszik illetve mi "tetszik" ezen a hirdetésen?Nekem igazán semmi se tetszik. :/
Lehet hogy szereti de tobbet art mint hasznal neki.
A lovasnak elegge szekülése van.
A lo sem ugy all a labain ahogy kellene,nekem is meg fiatalkanak tunik.
Ezt a nagypapas dolgot meg tuti azert irta hogy hamarabb elmenjen a lo vagy megsajnaljak.
A szöveg magát akarja sajnáltatni, meg hogy kell a pénz a nagypapi gyógyulására, blablabla. Hagyjuk már. Legyen inkább korrekt, és beszéljen arról, hogy a ló életében nem látott még jó kovácsot, kérdéses, van-e oltva, idő előtt lett belovagolva (vagy beülve...), még fiatal, ezért nem "NAGYON",hanem semennyire sem alkalmas lovaglásra, ha a lábait nem vágják helyre időben, soha nem is lesz, kocsizni ugyanezért nem kocsizhat még, eleve bekocsizni se szabad ilyenkor még, max anyja mellé befogni laza hámmal, hogy súlyt ne húzzon...
A ló max 2 éves, amúgy.
az első képen szerintem nem zabla van a szájában, hanem egy hackamore a fején, de fejjel lefelé... de lehet, hogy tévedek...
továbbá ez egy póni szerintem, ettől persze még lehet, hogy csikó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!