Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Debreceni Táltos lovasboltba...

Debreceni Táltos lovasboltba kb mennyik ezek? :

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül kb Ez a cucc? :D

Nyereg,nyeregalátét,(kenygelszíj,kengyel),kantár+zabla

(D-zabla), martingál, ínvédő?

Nem pont olyan márlás cuucok csak ilyen hobbi lovaglásra de azért jó legyenek:D Meg nem is muszáj pont táltosba csak ugy naggyából ezek mennyiK :D Meg hol éri meg jobban venni Táltos vgay a Dechatlon?

2013. máj. 23. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Decathlonban rossz a minőség, a Ventus meg baromi drága, a Táltos jó lesz. Nyerget inkább használtan vegyél, 60e környékén remek, jól kiült, évtizedekig bőven használható márkás nyerget kapsz.

A többit én is ott vettem, már nem emlékszem, mennyiért pontosan, de vállalható áraik vannak.

Nyeregalátét kb. 5 ezer lesz talán, a kantár drágább, főleg zablával együtt, ínvédőt kb. ennyiért vettem bokavédővel együtt...

[link] errefele nézelődj.

2013. máj. 23. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Am én is ézegettem az oldalukat csak alig van kép meg semmi ár vgay azt külön kel valaho? :D

2013. máj. 23. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Passz, én mindig bemegyek személyesen, ha kell valami, mert akkor látom magam előtt az aktuális kínálatot. :)
2013. máj. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!