Debreceni lovardákról vélemény?
Figyelt kérdés
van valahol olyan lovaglási lehetőség ami nem annyira drága?2011. aug. 15. 14:49
1/9 anonim válasza:
paripa csárdát ajánlom figyelmedbe:)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
van esetleg róla valamilyen tapasztalatod?:)
2011. aug. 15. 21:01
3/9 anonim válasza:
Szombathelyi vagyok barátnöméké a csárda:) szerintem jókis hely.Járj utánna a neten , hogy mennyi a lovaglás,és hogy egyeltalán lovagoltatnak e oktatás szinten:) remélem tudtam segiteni:)
4/9 A kérdező kommentje:
jaa, értem :) egyébként megnéztem neten, de nem találtam árakat :/ de nagyon köszi a segítséget :))
2011. aug. 16. 09:34
5/9 anonim válasza:
Nem messze a Paripa csárdától ott van az Arbo tanya is :)
6/9 A kérdező kommentje:
arbo tanyára énis gondoltam, de mikor pár éve voltunk kint , lóra ültünk, de kb 0 oktatás volt ... nemtudom azóta változott e valami..
2011. aug. 18. 14:14
7/9 anonim válasza:
Semmi! :D Ugyanolyan szar.. Csak gondoltam megemlítem :)
8/9 A kérdező kommentje:
jaaa:D hát akkor nem rosszul itéltem meg akkoriban:D:D
szóval akkor arbotanya kihúzva..
2011. aug. 21. 22:13
9/9 anonim válasza:
A lovakat sajnálom ott nagyon.. Teljesen be vannak fásulva. Ott van most az a ló, akin tanultam, de mióta oda került teljesen megváltozott. Nem érdekli semmi, utál dolgozni. Felültem rá fél éve, de fél óra után le is szálltam, nem akartam kínozni tovább szerencsétlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!