Van aki vett már innen?
Valaki már vett pacit innen?:
Ha igen minden érdekelne.Értem én hogy hány éveset,milyet,mennyiért,újra át kellett e lovagolni...
Vélemények is jöhetnek...
Jövőbe szeretnék lovat és nagyon megtetszett ez az oldal és "állítólag" ősszel nagyon olcsók a pacik.
Mindent szeretnék tudni aki tud róluk bármit!(Ló vásárlással kapcsolatba.)
Amúgy ügetőzést félretéve,szerintem,jól járnál vele.Barátnőmnek van egy telivérje(igaz ő már lovasiskolából vette,de előtte pályán volt).Nagyon szelid aranyos ló,már 5 éve együtt vannak,jól kijönnek,pedig a lány se egy hűdenagy lovas.:)
Én bár nekem is az van,nem vennék ügetőt,mert sokkal több velük a macera,és sose lesz az "igazi" általában.Azt meg főleg nem szeretem amiko r a pályán eladják az ügetőket az embereknek "be van lovagolva" felkiáltással,ami annyit tesz,hogy felült rá egyszer valaki egy kört sétálni,és ha fennamaradt akkor be van lovagolva:P
Szóval egy nyugisabb telviérrel jobban jár az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!