Van aki vett már innen?
Valaki már vett pacit innen?:
Ha igen minden érdekelne.Értem én hogy hány éveset,milyet,mennyiért,újra át kellett e lovagolni...
Vélemények is jöhetnek...
Jövőbe szeretnék lovat és nagyon megtetszett ez az oldal és "állítólag" ősszel nagyon olcsók a pacik.
Mindent szeretnék tudni aki tud róluk bármit!(Ló vásárlással kapcsolatba.)
Na igen az ügetők...Abból sem érdemes időset venni,mert amelyik már lehúzott 7-8 évet a páyán az lehetsz életbe nem fog vágtázni.
Nekem is ügetőm van,imádom,hihetetlen jó szivű együtműködő,mén létére egy simogatóló,de a mai napig(3 éve van nálam) vannak gondok vágtával,támaszkodással stb.
Amúgy az egyik válaszolónak-gratuálok,hogy te 1 év alatt lovat csináltál belőle,de azért az is lehet,hogy ebben mázli is van,mert ugye az ügetőkből se mind egyforma adottságilag sem,nem midegy az előéletük,mennyit volt tréningben(pályán kik hajtották,mennyire ütötték agyon,ha vágtázott,mennyire téptpék fel a fejét a csekkel...).Szóval azért van közöttük olyan ami még a Dalos Gyulának se fog rendesen 3 ütemet vágtázni...
Már nem azért de 13-nak igaza van.Attól mert a te ügetőd frankón pöccre működik,hogy akár még Totilast is lemosná a négyszögből,az még nem jelenti azt,hogy mindenki másé is,és kizárólag csak az ő hibája,ha nem...Ismertem párat és elárulom inkább a tiéd a kivétel.A legtöbb bár jóindulatú,elég nehéz lovaglás és lelkiismeretes munka ellenére is csak egy botladozó "szamár" marad.Elég beütni a youtube-on a Standardbred canter,jump stb címszavakat(bocs mindenkitől aki szereti az ügetőjét,de legyünk objektívek na).És az,hogy mennyit volt pályán sokkal többet számít ebből a szempontból mit az,hogy éheztették-e vagy sem annó...
Attól mert vot egy Halla meg Jappeloup azért még nem az ügetők képviselik a legnagyob részét a pl global champion tourson szereplő dijugró lovaknak :P
Nem azt mondtam, hogy egy év alatt elsőosztályú díjló lesz, vagy ugróbajnok. Azt írtam ,ha jól rémlik, hogy _nekem_ sikerült egy év alatt "lovat" csinálni belőle, azt is arra, hogy valaki írt 3-4 évet, illetőleg, hogy még közel se jó, ami nekem soknak tűnik így együtt.
Nyilván az enyém sem csinál vágtapiruettet, hogy nem megy komoly ugrópályát, az részben az én hibám, mert szépen ugrik, de sose foglalkoztam vele, mivel én nem szeretek ugrani. Kétszer volt szabadonugróban kipróbálva, én nem szeretek ugrani, de az kétségtelen, hogy minden ügetőben van rugó, szépen ugranak és tudnak elég komolyat is ugrani, ha kell, más dolog, hogy több idomítást és odafigyelést igényelnek, mint egy sportló, ami szinte automata hozzájuk képest.
De gond nélkül csinál minden alapszinten elvárható feladatot valamennyi jármódban, tehát megfelel egy normál lónak, nem csámpázik jobbra-balra, nem bukik fel a saját lábában, segítségre ugrik be vágtába; mindig jó lábra, és még lehetne sorolni.
Féltestvérét ismerem, kb. 1 év alatt hasonló szintre hozták, bár az ő vágtája jobb kézre nagyon érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!