Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ez így nem sérti fel a lovat?

Ez így nem sérti fel a lovat?

Figyelt kérdés
láttam egy képet valamelyik nap, ahol egy farmer anyagú patrac volt a nyereg alá helyezve, gondolom nyeregalátét helyett. ez így nem töri a lovat?
2013. máj. 21. 17:18
 1/5 anonim válasza:
de igen! sajnos feltöri. a farmer anyaga, és varratai nagyon kényelmetlenek lehetnek a lónak, és sokáig el nem múló hegeket okozhat.
2013. máj. 21. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:

ilyesmi volt ( csak ugye kengyeleket leszedték): [link]

én is úgy gondoltam, hogy feltöri, de akkor ha csak a patracra ülsz, akkor miért nem?

2013. máj. 21. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Felsertheti bizony!!

Nem veletlenul csinaljak a nyeregalateteket szivacsbol,pamut (western)vagy barmilyen puha anyagbol.

2013. máj. 21. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem eredeti farmer, csak farmerhatású pamut, kb olyan, mint a jeggingseknél, mert az is csak sima pamut. Ez nem vészesebb, mint egy nyeregalátét.
2013. máj. 21. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem ténylegesen farmer anyagból van (ha mégis, az felsértheti), ellenben azt tudni kell, hogy a patrac nem véletlenül nem nyeregalátét. Nincs váza, az egy dolog, de attól még maga egy "nyereg", nem ildomos még rápakolni plusz egy vázzal rendelkező másikat, mert megnyomhatja a ló hátát.
2013. máj. 24. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!