Tenyleg felgyujtjak az istallokat, megmergezik a lovakat? Hogyan lehet ellene, legalisan vedekezni?
Figyelj a tanyasi hangulat tényleg jó, de szerintem a megfelelő óvintézkedések nem rontják a hangulatot.
Én is kamerát mondok, meg megfelelő locsoló rendszert, bár a kamera nem előz meg, de a tény, hogy van... jó az lopások ellen is, sajnos az is egy elterjedt dolog így lovaskörben.
De amúgy szerintem sem jellemző ez a dolog, kell némi rosszakaró....
Kamerákat nagyon furmányosan el lehet rejteni és a kábeleket is. Tűzvíztárolót is szépen lehet álcázni mondjuk kerti tónak és a szivattyút pedig egy szép kútba is el lehet tüntetni a szemek elől. Viszont a betonozott, lehetőleg fedett trágyatároló egy mai istállónál már alapkövetelmény.
Őrzésre pedig legyen kerítés, este bezárt kapu, istálló, szerszámos, és fogadhatsz egy éjjeli őrt is, aki mondjuk este 9-10-től reggel 6ig vigyázza a terepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!