Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tenyleg felgyujtjak az istallo...

Tenyleg felgyujtjak az istallokat, megmergezik a lovakat? Hogyan lehet ellene, legalisan vedekezni?

Figyelt kérdés
A jovoben allatokkal, reszben lovakkal szeretnek foglalkozni. Anyukam megvan gyozodve rola, hogy veszelyes, mert siman rajuk gyujtjak az istallot a "joszandeku" emberek, meg a takarmanyt ellopjak es a tobbi. Ez tenyleg igy van? Tudtok ilyen "remtorteneteket", vagy anyukam tulzasba esik? Nem akarok naivnak tunni, tudom, hogy elofordul, de mennyire jellemzo ez?
2013. máj. 14. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj a tanyasi hangulat tényleg jó, de szerintem a megfelelő óvintézkedések nem rontják a hangulatot.

Én is kamerát mondok, meg megfelelő locsoló rendszert, bár a kamera nem előz meg, de a tény, hogy van... jó az lopások ellen is, sajnos az is egy elterjedt dolog így lovaskörben.

De amúgy szerintem sem jellemző ez a dolog, kell némi rosszakaró....

2013. máj. 15. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Kamerát tehetsz pl. egy madárodúba is, és akkor nem rontja a tanyasi látképet.
2013. máj. 15. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kamerákat nagyon furmányosan el lehet rejteni és a kábeleket is. Tűzvíztárolót is szépen lehet álcázni mondjuk kerti tónak és a szivattyút pedig egy szép kútba is el lehet tüntetni a szemek elől. Viszont a betonozott, lehetőleg fedett trágyatároló egy mai istállónál már alapkövetelmény.

Őrzésre pedig legyen kerítés, este bezárt kapu, istálló, szerszámos, és fogadhatsz egy éjjeli őrt is, aki mondjuk este 9-10-től reggel 6ig vigyázza a terepet.

2013. máj. 15. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt mikor egyszerre 5 ló lett rosszul, kettő egyből elpusztult, kettő pár nappal később, egy maradt csak meg. Az, hogy ténylegesen megmérgezték őket vagy "csak" a szomszéd vegyszerezett felelőtlenül a karám mellett az máig titok. :///
2013. máj. 15. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!