Csak engem háborít fel, sok helyen "lovasoktatás" címszó alatt súlyos pénzekért 6-7 ember utazgat a lovon egymás után?!
Már elég sok lovardában jártam, és a legtöbb helyen sajnos ez a helyzet. Vagy nincs pálya és mehet ki az ember 0 lovastudással felelőtlenül terepre vagy van pálya, de azon egyszerre akár 6-7 embert is lovagoltatnak osztályban.
Amikor szerintem a legideálisabb az, amikor 1 emberrel foglalkoznak, hiszen így az edző csak rá figyel, azonnal korrigálni tudja a hibáit. Még 2-3 lovas egyszerre elmegy, de csakis úgy, hogy nagyon hasonló képességű és tudású embereket raknak össze.
Rengeteg helyen azt tapasztalom, hogy csak utaztatják az embereket a lovon, rendes tudást nem adnak, de még ezért is lehúznak pénzileg...
Ami még szomorúbb az egészben, hogy a legtöbb lovagolni járó gyerek/fiatal, ők nem veszik észre, hogy nem tanulnak igazából semmit se, a szüleik meg főleg nem, mert nem lovagolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!