Rossz lovas lennék?
a lovaglás nem veszélytelen sportág.bármi megtörténhet.
van hogy meg sem ütöd magad de van hogy valóban sérülsz.agyrázkódás,törés,ficam.ez benne van
aki lovagol az tisztában kell lennie ezzel.
lóápolásban nem vagy rossz a lovaglásban meg nem látunk.ismertem olyat aki mindent megcsinált a lovak körül de az istenért sem ült fel rá.egy megbízható nyugodt lovon edző segítségével vagy felügyelettel kellene elkezdened megint a lovaglást hogy az alapoktól tanuld meg a ló jelzéseit mit miért csinál hogy reagálj már ha szeretnél lovagolni.ha nem az sem baj de úgy hogy félsz ne ülj lóra.
én is féltem hogy leesek amikor lovagolni tanultam amig le nem estem.utána már tudtam hogy nem kell félnem.nem a ló hibájából estem le hanem vágtázni tanultam.le a fél méteres fűbe(terepen)
a ló meg megállt mellettem és szaglászott hogy megvagyok -e.hülyén hangzik de esni is meg kell tanulni.biztos sokan fognak ezért rám rosszat írni de nálam ez jött be.2-3 esés után már tudtam hogy nem kapaszkodunk a szárba,nem a lófején esünk át...már nem tartok attól hogy baj lehet de ez nem zárható ki.
csak akkor és addig lovagolj amíg az jó érzéssel tölt el téged....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!