Merre van galopp pálya Magyarországon?
Figyelt kérdés
Olyan pályát keresek ahol oktatás keretén belül ki lehet próbálni egy nagyobb pályát, galopp lóval haladó lovasoknak. Tudtok ilyet?2013. máj. 8. 14:32
1/4 anonim válasza:
Alagon érdemes körülnézni, sok istálló van, biztosan foglalkoznak valahol ilyesmivel, de ha üzletszerűen nem is, ha segítesz a lovak körül, összebarátkozol az ottaniakkal, előbb-utóbb egy rosszabb lóval kiengednek a pályára, nekem is megengedték nyáron. Persze nem a potenciális bajnokkal, de nekem mindegy is volt, a leglassabb is úgy száguldott, alig maradtam rajta. :) A Kincsem parkban is indul néha zsokéképzés, kis termetű, haladó lovasoknak, arról én sajnos lemaradtam, túl magasra nőttem, így nem is néztem utána bővebben.
2/4 anonim válasza:
Dunakeszi-Alag: Versenyló Tréningközpont
Budapest: Kincsem Park
és az Orosházi Lóversenypálya ;)
3/4 anonim válasza:
Viszont oktatás keretén belül?
Nem akarlak elkeseríteni, de a galopp lovak nem nyugodt, hideg fejű iskolalovak, a trénerek pedig nem oktatók! Itt komoly tudásra van szükség. Ha pedig tudod az alapokatm, de még soha nem lovagoltál angol telivéren, aminek hétköznapi a bakozás, ágaskodás és a húzás, akkor kösd föl a gatyád, mert kemény menet lesz!
Utolsó voltam
Ui: zsokésulis vagyok, tehát tudom miről van szó ;))
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten versenylovakra gondoltam, csak a pálya miatt érdekelne a dolog, igazából "bármilyen" lóval, szóval nem pont telivérre gondolok :) meg hát valahol mindenkinek el kellet kezdeni!
te hol tanultál? :)
2013. jún. 27. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!