Első lónak milyen lovat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Viszonylag tapasztalt lovas vagyok nem pedig anyuci pici lánya aki az ég világon semmit nem tud de lovat kap... Már mindhárom jármód megy terepre is járok. Csupán hobbilovat szeretnék kisebb versenyeken is részt szeretnék venni. A fajta nem számít annyira de kíváncsi vagyok milyen fajtát esetleg lovat ajánlanátok.2013. máj. 4. 11:20
11/15 anonim válasza:
Nekem a Gidrán a kedvencem és én azt ajánlom neked.
12/15 anonim válasza:
Ne a fajtát nézd, hanem az egyedet, de az arabos lovak és az angol telivér nem való kezdőnek. Lehet pont egy félvér lesz, amelyik neked a legjobban fekszik, főleg, hogy nem akarsz komolyba versenyezni.
13/15 anonim válasza:
A gidrán mondjuk bivaly erősen telivérezett fajta, én inkább furiosot ajánlanék, ha már mezőhegyesi fajta (a nóniusz inkább fogatos, bár hobbira, első lónak ideális lehet).
14/15 anonim válasza:
A furioso egyedei eros,szivos lovak. terepre es ugrani is lehet vele..
15/15 anonim válasza:
Ha ennyire jó lovas vagy, akkor elméletben is légy jó -->tudnod kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!