Baj ha ilyen vagyok?
HASZNÁLOD??? Nagyon rusnya szó, ha egy érző lényről van szó. Már írni akartam, hogy ki milyen, sok ilyen lány van, mint te és fiú is, őket hívjuk mi apuci kicsi lányainak, fiainak.
HASZNÁLOD?
Amúgy nekem az sem tetszik, hogy kétszer ülsz rajta és másikat kérsz, tisztára mintha nyalóka lenne... kész, szóval, ennyi idő alatt nem ismersz ki egyetlen állatot sem, nem is hiszem, hogy élvezed a lovaglást, de a lovaknak így jobb, nem HASZNÁLOD őket csak egyszer max kétszer.
Nem baj, maradj ilyen, addig jó a lovaknak.
Köszönöm!
Utolsó! Pont azért írtam ki, mert másnak is hallani akartam a véleményét. Ezekre a megosztó véleményekre voltam kíváncsi. Hogy többek szerint baj mint jó.
Nem, nem baj hogy ilyen vagy.
Szerintem amíg érezteted a lóval, hogy szereted (igen, mint állatot, nem mint embert - mert, valljuk be, a ló nem ember), megdicséred és törődsz vele, addig nincs probléma. Bár valljuk be, én jobban szeretnék egy lóval edzések után még foglalkozni, legeltetni, ápolgatni, csak úgy vele lenni, mert ez nekem is jó. Bár én már nem lovagolhatok, régebben mindig ott maradtam még egy kicsit lovazni... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!