Miskolcon a Hóvirág ucánál van egy lovarda (az Ostoroson) Milyen árak vannak ott vagy van honlapja?
12 éves vagyok és nagyon szereretnék megtanulni lovagolni
és úgy tűnik , hogy az van a legközelebb, de csak annyit tudok róla, hogy hol van, többet nem
köszi
az auchannál lévőt azt nem tudom hol van és nme tudok róla semmit
az angyal István-os lovarda pedig görömbölyön van azt tudom, de oda elég nehéz kijutni busszal az avasról :(
ezért írtam az ostorosit
ha itt senki nem tud róla pontosan semmit akkor majd megkérdezem az unoka tesómékat , de ők sem biztos hogy túl sokat tudnak róla (ők arra felé laknak)
Angyal István és Potyka Szilvia tényleg jó. Istvánéknál macerásabb a terep, mert át kell menni egy pár úton, utcán, utána van egy viszonylag nehezebb terepszakasz, és utána jön a lovasnak való. Szilviéknél nem túl esztétikus az a velük szemben épült betonfal, kicsit lehangoló, ha engem kérdeztek, de isteniek a terepek.
Amelyiket nem tudod, merre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!