Airport Ranch lovarda? Tapasztalat?
Én a IX.kerben lakom és régóta szeretnék lovagolni. Halottam erről a lovardáról és megfelelő lenne, mert nincs annyira messze. És LEHET, hogy nem olyan drága, mint a többi, ahol nem egészen 1 óra 3000-3600Ft. A honlapon viszont ( [link] ugyan kint vannak az árak, de nekem nem egyértelmű, hogy 50 perc lovasOKTATÁS 2500Ft (csodálkoznék :)) vagy lovaglás azoknak, akik már tudnak lovagolni (???). Ha nem az oktatás annyi, akkor esetleg tudnátok olcsó lovit írni (lehetőleg Pest megyében)? :)
Előre is KÖSZÖNÖM! ^_^
Pest megyében én a Viski lovasudvart tudom (Szokolya). 60 perc 2500 Ft, és nem csak felülsz-leszállsz a lóról/ra, hanem mindent megtanítanak:
lópucolás,
patakaparás
nyergelés,
kantározás,és még sorolhatnám!
A lovak nyugodtak, mindegyik egy külön egyéniség :), jól tartják őket. Az oktatás a lehető legjobb! Sok helyen voltam már Pest megyében, de ez a legeslegjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!