Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tényleg fárassza a lovat?

Tényleg fárassza a lovat?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogyha befonom a ló farkát vagy sörényét az fárrassza őt.

Es hogy este ezert nem lehet befonva hagyni mert farassza. Igaz ez??

2013. ápr. 29. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy nekem is húzza a fejbőrömet, ha be van fogva hajam, és felüdülés, amikor végre kiengedem, simán el tudom képzelni, hogy a lónak is feszültséget okoz.
2013. ápr. 29. 20:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Jo ez igaaz. De hogy farassza...
2013. ápr. 29. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha húzódik, akkor akaratlanul is megfeszülnek az izmaid, az pedig fárasztja a szervezetet.
2013. ápr. 29. 20:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Erteem. Koszonom szepen :)
2013. ápr. 29. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:

A feszültség pszichésen fárasztja.

Mint amikor feszes pórázzal sétáltatnak egy kutyát.

A pszichés fáradás pedig testi tüneteket, fáradságot is okoz.

2013. ápr. 29. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
De azt vedd figyelembe, hogy ennek semmi köze a munka általi fáradtsághoz, ha befonva beállítod egy napra a boxba, ugyanúgy szétveti az energia.
2013. ápr. 30. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg azért mondták neked, hogy ne fáraszd a lovat, mert valószínű nem a sajátod és ne piszkáld... érted:)

Nekem is mondták, míg nem volt saját, ne menj oda eszik, ne néz rá, süt a nap, ne szólj hozzá untatod... blablabla, de nem hiszem, hogy fárasztja a fonás, esetleg húzod a bőrét, de minek fonnád olyan erősen?

2013. ápr. 30. 14:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajat pacim :)) de tok szepen befontam neki es ugy akartam hagyni.. Csak szolt az illeto h ez farassza :)
2013. ápr. 30. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, úgy hagyni nem nagyon érdemes, mert, biztosan volt neked is olyan (ha lány vagy) hogy sok ideig fel volt kötve a haja és "beállt" vagy mit csinált, és ha kiengedted, akkor fájt a fejbőröd. Nekem volt az, hogy még a sportpónimnak befontam egy versenyre a sörényét+farokrépáján lévő hosszúszőrt, és úgyhagytam a verseny után még egy teljes napig és sajnos kicsit kihullott :S Tehát, vigyázni kell vele.
2013. máj. 1. 09:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :))
2013. máj. 1. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!