Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ismerősöm lovait gondozom , és az egyik lónak több helyen kihullott a szőre, a bőre hámlik és a sörénye korpás is és mintha valami bogár szerü fehér kicsi élősködők is lennének rajta.. Mik lehetnek ezek és mit tegyek vele?2013. ápr. 28. 20:33
11/13 anonim válasza:
Még mielőtt rosszra gondolnál, nem azért nem volt rá szükségem, mert akkora ész és professzionális lószakértő vagyok. Hanem azért, mert nem csak innen lehet informálódni, hanem orvostól is.
12/13 anonim válasza:
Aztngondolsz amit akarsz.en a valaszomat nem neked hanem a kerdezonek irtam.innentol kezdve gondoljon mindenki azt amit akar...
13/13 anonim válasza:
Hát, sajna az "én megmondtam, gondolj amit akarsz" emberekkel nem nagyon lehet beszélni.
Mindegy, gondoltam leírom, hogy ha valakinek hasonló problémája lenne: a nyírás meg fürdetés mindenhonnan levitte a petéket, csak a sörényében maradt. Azt viszont lemostuk párszor ecetes vízzel, és úgy néz ki, hogy eltűntek. Tehát, ha már volt kezelve a ló, és élősködők nincsenek, csak serkék, azokat javaslom ilyen ecetes löttyel átmosni néhányszor :) Nekünk bevált.
(És egyik ló se tetves a lovardában, még az se, amelyikkel közös karámban volt a paci.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!