Lehet még valamit csinálni a lábaival?
Igazából nem értem, mi történt a lóval, ha izomfesték vizelés, és izomelhalás, azt már semmi nem hozza helyre (normál etetés mellett 1-2 nap pihi, majd hirtelen újra munka), ha csak pihent 1-2 napot, attól átlag semmi baja nem lesz, ha körmölni nem körmölték, azt kovács orvosolja (ehhez nem tudom, miért kell csikó, ha pedig patagond, azt kovács tudja helyrehozni... Csikó nem szív patát?!). Ha kólikázott, az gyomor vagy bélfájdalom, esetleg bélcsavar, nem sok köze van a lábához.
A lovak társas állatok, én inkább két kis póniban gondolkodnék, mert egyedül egy idő után bekattanhat, két kis kanca vagy herélt póni meg ideális fűnyíró egy nagyobb telekre is, ráadásul ha egészségesek, akkor nem kell százezreket rájuk költeni, hogy valaki hozza már helyre.
itt van, hogy mik a kezelés módjai, szerintem hívj orvost és kezelgesd, ha ennyire szereted. de ez nagyon komoly betegség, orvos kell és gyógyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!