Milyen ez a ló? Nem hosszú a csüdje?
Mennyit érhet meg ilyen hosszú csüddel? Amúgy milyen küllemre? 16 éves lány vagyok, első saját lónak lenne, versenyeznék vele. Szerintetek hamar tönkremenne a lába, nem éri meg? Tenyészteni nem akarnám, hiszen nem értek a tenyésztéshez, csikókhoz, így ha 10 éves korára tönkremegy a lába, és csak tenyészteni lehet, nem tudok vele mit kezdeni. Mindazonáltal küllemre tetszik, szeretem az ilyen lovakat, korra, nemre, méretre is jó.
Díjlovaglás mondjuk mindennek az alapja, és egyszerre mindennek a teteje is, ha sikerül belőled igazán jó díjlovat faragni, messze többet ér, mint amennyiért most kínálják - az ugrás csak azért népszerű MO-n, mert látványos, nem kell hozzá szakértő közönség, de ha kimész pl. Németországba, ott teljesen máshogy van a dolog. :)
Én ugrani félnék vele, egyetértek az elsővel, azonban pl. fogathajtásra, díjlovaglásra, tereplónak teljesen jó lehet, illetve később tenyésztésre, bár ahhoz szakértő segítségét kell majd kérni, ha X év múlva gondolkodnál olyasmiben.
díjlovaglásra szerintem (is) nagyon is megfelelő. ugrani mondjuk nem lehet vele, legalábbis nem érdemes.
egyébként hobbilónak is tökéletes lesz.
szép küllemű és a felmenői sok dologról árulkodnak ;)
off:
hazánkban nem értem miért az ugrást kedvelik ennyire amikor a díjlovaglás messze magasabb szintet követel meg lovastól és lótól egyaránt, én személy szerint jobban szeretem nézni a díjlovagló versenyeket (lovagolni sajnos nem tudok:P) mert látványosabbak és látszik a komoly összhang...
Kedves 7. válaszoló!
"Ez a ló nem ronda" ízlés kérdése... -.-"
Amúgy kedves kérdező szerintem díjlónak jó lenne bár a magas csüd akadályozná az ugrásban. Róla már egy másik kérdező is kért véleményt sajnos szegényre többnyire olyan válaszok érkeztek, hogy: "Ilyen lovat meg se vennék!" de szerintem ez nem így van. Akkor Danubia ára 790000 Ft volt. De érdemes utánakérdezni! Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!