Pilisvörösvár VIP lovarda megközelíthetősége? Vagy más lovarda a közelben? Mi a buszmegálló neve? Mennyi idő alatt ér oda, melyik busz megy oda?
Vörösvári vagyok.
Az Árpád hídtól indul a busz. Kétféle is van:
- 820-as: egyenesen a 10-es úton megy, kb. 35-40 perc menetidővel (napszak-függő)
- 830-as: bemegy Solymárra és Szentivánra is, de Vörösvárra érkezik az is, kb. 50-55 perc menetidővel.
A megálló neve, ahol le kell szállnod:
- 820-as esetén Szabadságliget megálló
- 830-as esetén Nyár utca.
A lovarda a Nyár utca végén van.
Ha a 820-assal mész, az is igazából a Nyár utcánál rak le, csak az utca elején, a másik meg a végén. A lényeg, hogy ezen az utcán befele végig kell sétálnod, és rögtön a lovardához érsz. Szabadságliget megállótól mondjuk 10 perc kb. a séta, Nyár utca megállótól meg 3.
Más lovarda a közelben, amit ismerek, az Szentivánon van, 830-as busszal lehet oda menni, a megálló nevét sajnos nem tudom, de van ott egy, ahonnan elég közel van besétálni.
A vörösvári itt van mellettünk, szóval ott tudom, hogy szinte mindig kinn vannak a lovak, óriási helyük van, szabadon szaladgálnak. Ez egy nagyon nagy terület, felújított. Én szeretek kimenni oda csak sétálni is.
Árakat sajnos nem tudok.
Azért írtam a buszokat. Mindkettő közelebb viszi amúgy, mint ahogy a vonat vinné.
(A vonat Szabadságligeti megállójánál is vannak lovak, de igazából azt sem tudom, hogy az egy nyilvános lovarda-e.)
Én 3 éve voltam,ott akkor 60e volt a bértartás...Gondolom azóta több lett.
Én nem éreztem jól magam,sznob volt a társaság,a tulaj/edző se volt valami szimpatikus.De ez izlés dolga:-)
Busszal közel van,a vonat azért elég húzós gyalog...Kb 20p.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!