Unikornis lovarda vélemények? Bértartás, oktatás, megközelíthetőség? (Bővebben lent)
Én ott lovagolok bő 1 éve, és nagyon szeretem, mert tiszta, kulturált és a lovászok kedvesek (a többség). Bérlovarda most nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, mert aki engem oktatott, az már nem oktat a bérlovardában. Alapokkal mentem oda, és rengeteget tanultam.
A havi bértartás, tudtommal (mostanában változott) 80-83 ezer havonta istállóban, angol boxban 78 (azt hiszem), karámban (nem tudom, hogy erre mikor és hogyan van lehetőség) 40 ezer. Nem olcsó hely, de megéri. Nagyon szeretem azt a helyet. A társaság megoszlik, de a zöme kedves és jóindulatú. Karámozást szerintem a tulajdonos kérésének megfelelően biztosítanak, illetve van jártatógép és lószolárium, ami olykor nagyon hasznos. Tömegközlekedéssel nehézkes a megközelítése, fél km-t minimum kell gyalogolni de nem tudom pontosan. Minden attól függ, hol laksz. Próbáld ki, aztán ha nem tetszik, max lelépsz :)
Én csak ajánlani tudom.
(Amúgy, menj fel a lovasok.hu-ra, keresd meg a lovardát, szerintem onnan okosabb leszel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!