Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Unikornis lovarda vélemények?...

Unikornis lovarda vélemények? Bértartás, oktatás, megközelíthetőség? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mennyi a havi bértartás? Milyenek az oktatók? Tömegközlekedéssel oda lehet jutni? Mennyit karámoznak? Milyen a társaság? [link]
2013. ápr. 15. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ott lovagolok bő 1 éve, és nagyon szeretem, mert tiszta, kulturált és a lovászok kedvesek (a többség). Bérlovarda most nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, mert aki engem oktatott, az már nem oktat a bérlovardában. Alapokkal mentem oda, és rengeteget tanultam.

A havi bértartás, tudtommal (mostanában változott) 80-83 ezer havonta istállóban, angol boxban 78 (azt hiszem), karámban (nem tudom, hogy erre mikor és hogyan van lehetőség) 40 ezer. Nem olcsó hely, de megéri. Nagyon szeretem azt a helyet. A társaság megoszlik, de a zöme kedves és jóindulatú. Karámozást szerintem a tulajdonos kérésének megfelelően biztosítanak, illetve van jártatógép és lószolárium, ami olykor nagyon hasznos. Tömegközlekedéssel nehézkes a megközelítése, fél km-t minimum kell gyalogolni de nem tudom pontosan. Minden attól függ, hol laksz. Próbáld ki, aztán ha nem tetszik, max lelépsz :)

Én csak ajánlani tudom.

(Amúgy, menj fel a lovasok.hu-ra, keresd meg a lovardát, szerintem onnan okosabb leszel.)

2013. ápr. 16. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! lovasok.hu-t néztem, meg a weboldalukat is, egyszer személyesen is voltam ott, tenyészszemlére vittünk lovat. Tetszett a hely nagyon, kultúrált, igényes, és fél km sem sok, ahová most járok, oda másfelet gyaloglok. 80ezer kissé drága, de hát a minőséget meg kell fizetni. Érdeklődöm még mindenesetre, hogy félridegen/ridegen megoldható-e a tartás, hiszen nem versenyzek vele, nem kap olyan edzést, hogy ne lenne el karámban, és hátha úgy olcsóbb. Az a 40000 amit mondtál, karámban, ha lenne olyan lehetőség, annak nagyon örülnék. Örülök, ha jó a társaság, a szemlén mi kívülállóként voltunk ott, nem sok emberrel találkoztunk, de egy kötőfékkel sajnos kevesebbel tértünk haza, így kicsit rossz kezdet volt, de mindenesetre felhívom őket, érdeklődök majd. :)
2013. ápr. 16. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én itt lakom Pilisjászfalun. Egyszer voltam ott, egy kis próba lovagláson voltam. 1 perccel nem tartott tovább, mint az idő lejárta és kb végig az órát bámulta az oktató... De nagyon szép, nagy hely. Piliscséven van 70000 Ft-os bértartás, és NAGYON SZUPER!!! Én nem ott tartom a pacim, hanemm itthon, Jászfalunk, de sokszor találkozom lovasokkal, és el is szoktam menni abba a lovardába, mert ott tényleg nagyon kedvesek, még a lovászok is :) Ott napont akár 2x2 óra karámozást is lehet kérni, van jártatógép, egy fedeles, egy kb 100x100-as és egy 20x40-es, ja meg egy körkarám. Nagyon jó a talaj , a terep meg fantasztikus. 3 kovács is jár oda, lehet választani, évente 2x szer jön állatorvos, amikor nem kell fizetni kiszállást. Azokat a lovakat rakják ki egymáshoz, amilyikek jóban vannak. Én 100%, hogy a Piliscsévit választanám :) Egyébként hol laksz?
2013. ápr. 17. 15:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Ürömön, így sajnos Piliscsév nagyon messze van, már Pilisjászfalu is határeset, pedig jó helynek tűnt elmondás alapján... :(
2013. ápr. 17. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Piliscsév Pilisjászfalu mellett van...
2013. ápr. 18. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Hello! Tudom, a kérdés nem éppen aktuális, de szeretném tisztázni, hogy az oktatók nekem még tovább is tartják néha az edzést. A lovak a bérlovardában nagyon aranyosak, van 3 póni, két nagyobb már - már nagyló, egy Bumbi nevű egyed, aki nagy és barátságos, és nem rég került át egy Shagya - arab is, aki a profibbaknak van. Valamint ( mivel az oktatók igenis kedvesek) az oktatóm egyik lován, a foltos Turmix-on is lehet lovagolni. Nagyon jó hely, igen, drága is de nagyon megéri.
2014. nov. 16. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!