Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Arab telivér kancának milyen...

Arab telivér kancának milyen nevet adjak?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 13. 15:48
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Athalie, Andor, Alma , Andreé
2013. ápr. 16. 15:59
 22/29 Ginseng Titusz ***** válasza:
80%
Hívd Ló-nak.Az rövid is, és valszeg nem fogod elfelejteni.
2013. ápr. 17. 20:21
 23/29 A kérdező kommentje:
csak értelmes válaszokat! köszi :)
2013. ápr. 18. 19:44
 24/29 anonim válasza:
A hülye válaszok nekem sokkal jobban tetszenek,bocsesz.
2013. ápr. 18. 23:23
 25/29 anonim ***** válasza:
Anubisz, Argosz, Atelier.
2013. ápr. 19. 15:50
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
12. vagyok, és tudom, nem ide kéne írnom, de csalódottan írok, hátha itt többen olvassátok... Sok éve lovagolok, 6 lovam van, mindet ellátom, etetem-gondozom őket, sosem voltak betegek, ha mégis történt valami, rögtön tudtam, mit kell tenni. Kettőt közülük egyedül lovagoltam be, segítség nélkül, M-szintű díjlovas pályát mindkettővel lehet menni. Két pónimon gyerekeket oktatok, a másfél éves csikómmal sem volt soha semmi gond. Képes vagyok őket ellátni, idomítani, az istállót, legelőt karban tartani, oktatni, magam is járok edzésekre, fejlődök folyamatosan. Mikor ide regisztráltam, 90%ról indultam, aztán valakinek nem teszett egy válaszom, akkor még látszott a nevem, leértékelte az összes válaszomat, így 59%ról kellett magam megint feltornázni, hogy elhiggyék az emberek a válaszaimat. Egy ilyen kérdésre válaszolok, hogy milyen A betűs nevet adjanak egy kancának, és most látom, hogy 0%-ra van értékelve. Kedves ismeretlenek, akik leértékelgetnek, miért teszitek? Nem volt hasznos a válasz? Nem a kérdésre válaszoltam? Obszcén szavakat használtam? Esetleg más miatt? Írjátok meg nyugodtan, akár privát üzenetben is, őszintén kíváncsi vagyok, mert rosszul esett azért, hogy ha 59%-ban értek a lovakhoz, hogy van merszem otthon tartani hatot?
2013. ápr. 19. 16:12
 27/29 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, én senkit nem pontozok se le, se fel.

én is ezen szoktam kiakadni, amikor írok teljesen normális választ és valaki lepontoz pedig a kérdésre válaszoltam.

köszönöm a válaszokat mindenkinek (főleg azoknak akik értelmes választ adtak) végül Holly Hercegnő lett :)

2013. ápr. 19. 16:33
 28/29 anonim ***** válasza:

Amanda,Arabella,Adri,Ariel,anasztázia

még írok ha eszembe jut valalmi

2013. ápr. 30. 20:21
 29/29 anonim ***** válasza:

bocsi nem olvastam végig

azért írtam még neveket :(

2013. ápr. 30. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!