Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovas oktatókönyvek? (bővebben...

Lovas oktatókönyvek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóba jött a lóvásárlás nálam és a helye, idõ, pénz megvan rá de én mégis szeretnék még okosodni ez ügyben. Olyan könyveket keresek leginkább, ami a lótartásról(bértartásban lenne), lovas felszerelésekrõl, betegségekrõl nyújt bõvebb információt. Ha tudtok ilyen, vagy hasonló hasznos könyvet ajánlani, akkor légyszi tegyétek meg.:D

Ha tudjátok, kérlek azt is írjátok oda, hogy hol lehetne beszerezni. Köszönöm válaszaitokat elõre is!:)

2013. ápr. 7. 01:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Lovasakadémia: Lótartók kézikönyve

Nem tudom, h pontosan hol tudod beszerezni, de ha beírod a Google-ba, a címét és mellé, hogy "eladó", biztosan több lehetőséget is kidob. Ezt a könyvet nem ismerem konkrétan, csak a sorozatnak több másik része van meg nekem, azok nagyon jók és csak ajánlani tudom azok alapján ezt az egész sorozatot :)

2013. ápr. 7. 01:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönööm.:))
2013. ápr. 7. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:

A lovasakadémia sorozat tényleg nagyon jó!

van egy lóherbás könyv, ott a betegségekről is egész jól írnak.

Én azt ajánlom, hogy ha van rá lehetőséged, menj el esetleg lovastáborba, segítőnek, aki segít a lovak gondozásában, helyette cserébe lovagolhat, több helyen is szokott ilyen lenni. Vagy csak egy istállóba besegíteni, lényeg hogy átlásd hogy ez az egész hogy zajlik. Én régebben voltam így táborban, több évet is, és rengeteg olyan dolgot megtudtam a lovakról, amit lovasiskolákban nem.

2013. ápr. 7. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Lovasakadémiából közel bármelyik, talán az Edzéselmélet szükségtelen, meg a western (hacsak nem úgy lovagolsz), a többi mehet.
2013. ápr. 7. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. ápr. 8. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!