Akadémia lovasiskola színvonala?
Minden lovardáról rosszat írnak a tinik,(hacsak nem szerelmes a lovászfiúba...)és minden lovasiskolában fásultak a lovak.Te,kedves véleményező,nézz magadba és őszintén,de tényleg őszintén,állítsd azt,hogy fél órás intervallum alatt,ahol különböző tudású,magasságú,súlyú ember ül ló hátára,elvárható-e ,hogy tip-top állapotba legyenek?!
Nem,nem várható el...előbb utóbb eltompulnak,antipatikussá válnak a kezdő lovas értelmet-
len "segítségnek vélt rúgkapálásától",értelmetlen pálca hadonászásától és értelmetlen száron átvitt "fűrészeléstől" fél felvétel gyanánt,amit szegény ló már nem tud értelmezni,a fent említett okok miatt.
Ha a lovak tompák az a baj,ha frissek az baj...
Ha az oktató követel az a baj,ha sokat dicsér az a baj...
Ha nem szól semmit az a baj,ha túl sok információt ad át,az baj..
Ha drága az a baj,ha olcsó,az baj..
Annyi szart írtok erről a helyről,hogy elmegyek és megnézem,van saját lovam,nem járok lovardákba,de hajt a kíváncsiság,hogy ekkora területen ahol ennyi ló van és ennyi ideje üzemel (annak is oka lehet és nem az hogy rossz)hogy lehet az,hogy még mindig üzemel.
EZ a valóságos tény áll a Ti véleményetekkel szemben.
Ez nem kötekedés,szimpla értetlenkedés,hogy személyes zavarra hivatkozva,miért kell egy lovarda rossz hírét kelteni.(?)
Sziasztok!
Én már több éve járok lovagolni az Akadémia lovardába, és mostanában szinte csak egyéni foglalkozások vannak. Egy oktató csak egy lovasra figyel és neki magyaráz. Nincsen vonatozás, mint amit a korábbi válaszoló írt.
Én csak ajánlani tudom az Akadémiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!