Mik azok a felszerelések amiket mindig magatokkal visztek lovagláskor?
Csak érdekelne, mert én pl. gerincvédőt nem szoktam vinni, csak versenyre. Viszont én csak kobakot,lovaglónadrágot,pálcát,kesztyűt,csizmát szoktam vinni és érdekelne, hogy esetleg mit érdemes még ezen kívül vinni edzésre.
Válaszokat előre is köszi :)
15/L
Ló
De amúgy gerincvédőt mindig használok.
Közel semmit. Idomítóedzéshez hosszú pálcát, terepre azt se. Kobak mindig van rajtam, gerincvédő soha nem is volt.
Lovas cipő meg nadrág rajtam van, kobakom, kesztyűm, pálcám a lovardában, plusz amit viszek, az a telefonom, bérletem-igazolványaim, lakáskulcs, jónapot. Több napos túrához a ló útlevelét ildomos, de én max több órásra megyek...
Nekem kinn vannak a cuccaim a lovardában, így max a tiszta váltást viszem. De mindig van kinne nadrág, zokni, lábszárvédő, cipő, csizma, kobak, övtáska, kesztyű....
Lovardai pálcát ha kell, használok. A cuccaim közül meg mikor mihez van kedvem. Ja, meg időjárásnak megfelelő felsőöltözet, plusz egy deó :)
Ha terepre megyek akkor telefon mindig van nálam.
kobak
lovaglónadrág
lovaglócipő vagy csizma
cipő esetén térdzokni
általában pálca is van nálam
Kesztyűt nem szoktam viselni, fölöslegesnek tartom, nem szokott feltörni a kezem, és fázni sem. De ha a te kezed feltörős vagy fázós, viseld, nem árt az.
Van lovaglómellényem is, ha az időjárás indokolja, viselem. A dzsekim nem lovas, csak ilyen sima, de kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!