Lovarda-név ötleteket keresek, valaki tud jókat?
Olyasmire gondolok, mint pl Hamilton, Weston, Avalon, Ravenhill, Fairfield, egyszavasok előnyben.
De az olyan két szavasok sem rosszak, mint a Green Hills, Briar Ridge. Fontos, hogy angol legyen.
Én az egyszerű lovardanevek híve vagyok. Fairfield meg ezek olyan felvágósak, legfeljebb akkor tetszene, ha mondjuk van egy Fairfield nevű lovad és róla nevezted el.
Ötletek, amelyek esetleg tetszhetnek neked: Riverside, Green Valley, Sunny Valley, Sunny Hill, Residence
Szerintem meg magyar nevet válassz... Ahogy régebben az ingatlan tulajdonosáról kapta a nevét és vagy tanya,vagy kert,vagy völgy, vagy ilyesmi utótagot raktak hozzá. Szerintem válassz inkább ilyet, ne külföldiesedjünk már ennyire, az embereknek is többet fog mondani :) Én valami olyasmire gondoltam, hogy Patkó völgyi lovarda? (csak a logikát személtetem vele) Na most biztos sokan leszavaznak majd :D
B.
Példának még a Townsend is jó :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Írjatok még ha tudtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!